
|
1. Tagliatelli Conkorna m/båndspagetti, biff, løk, paprika og fløtesaus |
kr 250,- |
|
2. Pasta Gorgonzola m/skinke, champignon, gorgonzola ost, svart pepper, fløtesaus |
kr 250,- |
|
3. Tortellini Ala Crema m/fløtesaus, skinke og hvitløk |
kr 250,- |
|
4. Spaghetti Carbonara m/eggeplomme, bacon og fløtesaus |
kr 250,- |
|
5. Pasta Romana m/kylling, paprika, løk og fløtesaus |
kr 250,- |
|
6. Lasagne Al Forno m/salat |
kr 250,- |
|
7. Spagetti Bolognese Spagetti med kjøttsaus og løk |
kr 250,- |
|
8. Ravioli di pollo Kjøttfylt pasta med kylling og fløtesaus. |
kr 250,- |
|
9. Pollo Florentine Marinert kyllingfilét, løk, soltørkede tomater og pastarør i fløtesaus og parmesanost. |
kr 240,- |
|
Alle pastaretter serveres med hjemmelaget brød og smør |
|
ALL KREDITT PÅ BESPISNING OG OVERNATTING - SKAL AVTALES PÅ FORHÅND